Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

;-D ach jo...

..přemýšlím, v které demokratické zemi by z tohohle nebyla aféra na titulních stránkách a tlak na odstoupení......a žádná mě nenapadá...pokud tedy nezvažuji např. Putinovo Rusko;-)

0 0
možnosti
VH

Jestli tomu dobře rozumím: politiky by neměli zatýkat. Neb takové zatčení nemůže být nic jiného než policejní puč.  A vlivné politiky by měli vyšetřovat hodně potichu - aby další vlivní politici mohli intenzivně tlačit na pokrytí kobercem.

   Opravdu jste to tak nemyslel? Ale nic jiného z vašeho článku neplyne.

0 0
možnosti

Považuji vás za poměrně inteligentního člověka, ale tady jste se tedy moc nepředvedl. Zřejmě pod vlivem ztráty iluzí a zhroucení se něčeho, čemu jste věřil. Až příliš je z vašeho článku cítit jak rád byste byl, kdybyste současné dění nemusel sledovat, mohl zavřít oči, zacpat si uši a všechno by bylo stejně krásné, jako dřív. Tak nějak mi vaše kritika novinářů vyznívá, přestože jinak s popisem jejich činnosti zcela souhlasím.

2 0
možnosti
Foto

M88a96r98t71i54n 84Š57i66k

16. 6. 2013 5:10

Vy jediný jste "pochopil". My ostatní přízemní chudáčci, včetně novinářů, jsme odkázaní na takové to všední pinožení se. Vy jako "chápající" byste rád, kdyby policie nedělala nic a kdyby novináři neinformovali. Tím jste myšlenkově spolehlivě zůstal někde v sedmdesátých, nebo osmdesátých letech. "Podivnou hru na spravedlnost" sehrají soudy a státní zastupitelství. Nechte na nich, aby ocenili případné trestné činy trestem. Vy se klidně dál tvařte, že se nestalo nic. Naštěstí to vůbec nikoho zajímat nebude.

5 1
možnosti
JP

Co to hulíte za matroš?

3 1
možnosti
KS

Nechápu, o čem jste chtěl napsat.

Auto vjelo za vrata.

Ve spíži spí koťata...

Nepatří to do sekce poezie? Když vám vadí humbuk, tak si zabedněte okna a vypněte TV. Policie a soudy dělají svoji práci. Média zase svojí. Nic víc v tom není.

6 1
možnosti
Foto

Zatýkání ala hollywood s velkým rámusem by snad zvládla v tichosti parta detektivů.

Proč tedy takový humbuk. Určitě to má jakýsi záměr.R^R^R^

1 5
možnosti
VH

Jistě. Není tím záměrem snaha lépe odolávat budoucím tlakům na zametení kauzy pod koberec?  Mediálně známá kauza se zametá mnohem hůř než ta, po které neštěkne ani pes.

   Nevím. Ale vyloučené mně to nepřipadá.

0 0
možnosti