Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BT

hluboce nesouhlasím, i před vpádem Turků se našli takoví kteří si už turban kupovali ošem dopadlo to jinak, Evropané mají jednu zvláštní schopnost, jsou autoři největších rvaček sami mezi sebou ale pokud opravdu hrozilo nebezpečí vždy se dokázali třeba se skřípěním zubů spojit a bojovat, pak ovšem ti co prorokovali pád začali říkat že oni chtěli jen varovat

0 2
možnosti
AS

A74d10a59m 94S15t25a32v66a

18. 2. 2014 9:12

"ošem dopadlo to jinak": Doufám, že víte, pane Těšínský, proč. Jenom a jenom díky českým stavům, které si pro silný protiturecký evropský val  zvolili za českého krále habsburského vládce a vytvořily tak silnou východoevropskou proti tureckou jednotu. Že toho Habsburkové v budoucnosti vůči Čechům zneužili, to je už druhá věc, to nám však musí být  mementem do naší budoucnosti.

0 1
možnosti
AS

A95d20a86m 33S76t82a74v21a

18. 2. 2014 8:28

" Duševní stav Evropy, toť směsice strachu a nenávisti, nedůvěry a megalomanie, cynismu a malomyslnosti. " : Ano ! To všechno je dílo  těch květinkových dětí ze 60. let, které, navedené,  své avantýry  krátce nato přetavily v šedou ocel revoluce na barikádách, s dlažebními kostkami, kalašnikovy a molotovovými koktejly v rukách - stojící si jej a jen za svou pravdou, která ve skutečnosti byla závistí a nenávistí. Krásná snaha po svobodě přerostla v nezdravou pýchu - a tu dnes uplatňují mnozí politici v EU,   původně ty květinkové děti, které raz dva přeskočily na barikády nenávisti. Jejich pýcha a přesvědčení o vlastní pravdě jsou nebetyčně svévolná, bezohledná a primitivní. Pravou lásku nechaly zplanět ve volnou lásku a také navíc v sobeckou  sebelásku.  Jak jednoduché -  A kdekterý hlupák se tomu všemu dnes  klaní jak zlatému teleti - a nazývá to "bojem proti establišmentu".

1 1
možnosti
Foto

Týjo. Dobré. Ten Čapek byl stejně bedna.R^

3 0
možnosti
JB

Desive.Zel pravdepodobne.

2 0
možnosti