Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nějak se pane autore váš článek někam zatoulal a z hlavní stránky blogů zmizel. Někomu snad bylo šlápnuto na kuří oko ?

0 0
možnosti

Cenzoři stáhli článek z HP a přesunuli jej jen na můj blog. Jinde už není viditelný. Zdůvodnili to "porušením kodexu blogera". Údajně kvůli "vulgarismu" v titulku...

0 0
možnosti

Pokud se bude schylovat k VP, stát nekompromisně stáhne od občanů střelné zbraně a to i lovecké. Ti, kdož mají zbroják budou pod větším dohledem.

Tudíž by bylo nejlepší vlastnit kvér bez papírů ( což je nelegální a tímto nikoho nenabádám ) a nebo si pořídit zbraň typu kuše nebo luk. V dnešní době se dají sehnat velice kvalitní se smrtícím účinkem na dostatečnou vzdálenost.

0 0
možnosti

Pro pana Bártu.Aby Vám ty volby nezrušili .Již se to v civilizované evropě děje.!!

3 1
možnosti

Pokud chcete na někoho reagovat, tak tu máme takovou vymoženost. Tlačítko reagovat.;-)

0 0
možnosti

Je to opravdu dobrý článek a někteří čtenáři se dokonce i našli. Znám pár držitelů zbrojního průkazu a musím říct, že všichni do jednoho z toho vyrostli a dneska už nikoho nenapadne "machrovat", už ani nenosí pistoli na veřejnosti. Ale je mě celkem jasný jak vypadá takový hovado s legálně drženou zbraní.

1 0
možnosti

Clanku ano i nejspis. To nejspis je za ten nakopany hyzdovy sval. V souctu karma.

0 0
možnosti

Pokud chcete někomu "nakopat prdel" máte možnost u voleb,ty jsou totiž v demokratickém státě jediný legitimní prostředek jak změnit vládu.Nebo Vám demokracie není dost dobrá a chcete tu nové LM....?Už se nějací pošuci cvičí v lesích,i s tím dementem co chce vystřílet parlament.Nejste to náhodou Vy?

0 0
možnosti
Foto

Generální stávka není legitimní prostředek? Například.

Dále vaše žvásty netřeba komentovat.

1 0
možnosti
Foto

Zaujalo mne, jak na začátku dělíte lidi na debily, kretény a imbecily apod. Sám sebe řadíte do jaké kategorie? A mimochodem, vy máte zbraň?

4 2
možnosti

L43i94b90o33r 58S35y77n54e70k

29. 12. 2015 14:44

Asi jste nebyl na vojně. To Vás omlouvá, protože jinak byste pochopil že neptudom s lehkým kulometem ve vašich zádech byl opravdu pošetilý pokus o to, jak vycvičit Československou lidovou armádu. Autora jste zřejmě nepochopil.

5 0
možnosti