Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdo a s kým má jednat?

O čem mají jednat?

Jaké jsou jejich výchozí pozice?

Jaké jsou jejich cíle?

Protože o tom jsou jednání. Nejprve musí chtít jednat všechny zainteresované strany a musí být nějaká shoda na tom, o čem jednat.

To, že jednou to skončí dialogem je nicneříkající fráze. Všechno jednou skončí.

2 0
možnosti

Kladete správné otázky jen ale pozdě. Česká média sama na vaše logické otázky odpovídají svými přihlouplými amatérskými názory. Nikdo nechce jednat, jednání začnou až se vše vrátí na sám začátek, jednat se bude až bude ten nebo ten odstraněn, jednání začnou až budou vyplaceny reparace. Můžete si vybrat, kterou odpověď preferujete.

Vždy je o čem jednat, vždy jsou nějaké výchozí pozice a vždy jsou nějaké cíle pro jednání před tím, než se pohne armáda. I v tomto konfliktu bylo dost času na zásadní jednání rozhodujících stran a masivní tlak ostatních států. Hlavní hráči místo jednání prokaučovali účelově ten čas zásobováním lidí informacemi, že boje začnou v úterý. Jakmile se pak pohne armáda , mění se zásadním způsobem předpoklady pro jednání.

0 2
možnosti

Přesné! R^Žádné jiné řešení (kromě totálního konce všeho a všech) není. Čím déle se bude dialog odkládat, tím více bude přibývat naprosto zbytečných, nevinných obětí. Co si pak řeknou ti, kteří přežijí? Že to "stálo za to?"!!?!!

4 2
možnosti
Foto

Fajn. zkuste popsat stručně kroky toho dialogu. Kdo by měl podle Vás začít a co by měl nabídnout?

3 0
možnosti

Skvělý text. Je to také jediná naděje na přežití. Ono to tedy z principu může dopadnout jinak, to by ale potom nebylo s kým ten dialog vést.

3 1
možnosti
Foto

A co Desatero:

Nepokradeš, Nesesmilníš, Nezabiješ?

Na dialog musejí být dva. Ten jeden nějak chybí.

Zkuste jej nalézt. Neboť - Hledejte a Naleznete.

Tak do toho, Vaše kroky nechť vede Všemohoucí. :-P

0 0
možnosti

J16a54n 91R64á15ž

14. 10. 2022 19:03

Dobrá představa, ale reálně science fiktion.

0 0
možnosti

J36a53n 88R87á10ž

14. 10. 2022 19:04

Patří pod příspěvek p.Kindla.

1 0
možnosti
Foto

J87i93ř40í 86K37i34n55d53l

14. 10. 2022 18:30

Jednání bude až se Rusko stáhne z Ukrajiny a vrátí Krym a slíbí, že vydá válečné zločince k potrestání a zaplatí škody, které Ukrajině způsobilo. Pokud ne bude to vítězství Ruska a to dostane chuť na další země. Vždyt od roku 1990 vedeš stále války.

3 0
možnosti

Věříte stále na čápa a vránu? Velmocenská politika nikdy nikde nebyla, není a nebude spravedlivá.

2 1
možnosti

Pokud ten dialog bude nějakou seriózní alternativou Norimberského procesu, jsem jednoznačně pro. Čím dříve, tím lépe.

3 0
možnosti
Foto

Ano. Mate pravdu.

Pokud prezijeme, stejne nakonec dojde k jednani. Bude se tvrde vyjednavat o ustupcich, pakach, neutralnim statu, kam az NATO, pripadne castecne nezavislosti dvou republik. Predevsim mezi mocnostmi, vlozi se do toho mozna dalsi mocnost nebo jine staty. Tymy vyjednavacu s informacemi, ktere nam nejsou dostupne budou vydirat, hrozit. Aby pak s usmevem prednesly verejnosti, jak to dopadlo. Vyjednavani bude dlouhe.

Skoda jen, ze spoustu Ukrajincu i ruskych kluku se toho nedozije. Skoda jen, ze mezitim se nehorazne napakuji obchodnici s energiemi na ukor lidi.

Skoda jen, ze nakonec vsichni pochopi ze vsem slo jen o zdroje, sfery vlivu, uzemi a penize. Skoda jen, ze civilisti kdekoliv byli vsem u zadele.

Uz aby to silenstvi skoncilo.

8 3
možnosti

Škoda jen,že to všechno začalo nenazrane Rusko a opravdu skoda, že Putinovi nikdo nešlápl na krk už po obsazení Krymu.

2 1
možnosti

J83a43n 54R51á28ž

14. 10. 2022 17:21

Nesmírnou lítost a naši pomoc sí zaslouží v prvé řadě civilisté,kteří budou opravdu trpět v zimě, když je většina tamních zdrojů energie zničená a Rusové chtějí úplně odpojit od Záporožské JE i Charkovskou oblast.

Zejména obyvatelé všech měst na tom budou v zimě opravdu špatně.

PS. Dialog o mírových podmínkách by měl i z tohoto důvodu už začít.

8 0
možnosti

A co naší lidé, kteří nebudou mít na úhradu energií? Myslíte si, že si Němec nekoupí naši elektřinu? V zimě jím přestanou fungovat, nebo se hodně omezí výroba el. energie z obnovitelných zdrojů, a vykoupí jí na burze.

0 1
možnosti