Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

FreeBird

6. 5. 2009 18:08
Situace je stejna v cele Evrope.

Alespon v komunalnich / stanich skolach. Mistni asocialove dostavaji posilu od pristehovaleckych deti a vysledek je katastrofa. V zemi kde ziji, ktera ma nejvyssi dane na svete, odchazi ze zakladni skoly 30% zaku kteri nerozumi normalnimu clanku v novinach.

Kde je chyba? 

0 0
možnosti

lubossula

6. 5. 2009 18:40
Re: Situace je stejna v cele Evrope.

zkuste si ucit a zjistite, ze nejvetsi hazjzlici jsou z velmi dobrych rodin, v tom to tedy asi neni v socialnim zazemi... Spise opacne, deti ktere vse dostali bez zasluh si niceho nevazi...

0 0
možnosti
M-F

Muslym - Fenix

6. 5. 2009 16:35
O tři voliče ČSSD méně.

Vždy se najde něco pozitivního.

0 0
možnosti
JV

jafava

6. 5. 2009 15:53
Vzdělání není prioritou, tou jsou peníze

a školáci to většinou tak chápou; povinnost školní docházky je jim často na obtíž a podle toho se ve škole chovají. Popsaná příhoda je, bohužel, na hranici reality. Pozor ale, autorita učitele neroste s výší jeho platu, je závislá na osobnosti a znalostech. A politické hrátky našich volených zástupců, napříč stranami, posouvají naše školství někam do kopru.

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

6. 5. 2009 14:53
Tam, kde není

vzdělání povinné a "zadarmo", tam si školy žáci váží, jako třeba v Africe. Proč má nevzdělavatelný grázl "lidské právo" otravovat ve škole až do 15-ti? Takového bych prostě vyhodil, ať si ho živí, třeba až do smrti rodiče. Život je boj, pseudohumanismus je otravná póza těch, kterých se skutečný život netýká.

0 0
možnosti
AA

Saša

6. 5. 2009 14:42
Máme učitele pro žáky, nebo žáky pro učitele?

Když žák neumí vytvořit větu rozvitou, je to do značné míry i chyba učitele.

A když je žák drzý, je to chyba otce.

A když žák vypadá jak opice, je to chyba matky.

Ovšem podíl učitelů na špatném chování a vzhledu žáků také není zanedbatelný, stejně jako podíl rodičů na chabé slovní zásobě jejich dětí.

V Číně prý v dobách tuhého socialismu platila, že učitel vždy po pěti letech učení musel jít na jeden rok pracovat manuálně do zemědělství nebo do továrny. I když ten motiv byl trapněmarxistický, z hlediska duševní hygieny a odpočinku od nezvedených dětí to těm učitelům určitě prospělo:-) a určitě si pak taky toho učení dětí víc vážili.

0 0
možnosti
BT

Barbarka_CZ

6. 5. 2009 14:32
nedivím se

Dnešní mládež, to je zvěř. Malý dvůr, vysokýk plot a dlouhý bič na ně! Kdyby se něco takového skutečně stalo, nedivila bych se. :-/

0 0
možnosti