Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

lunak

7. 6. 2009 14:17
Bojím se jen

že váš výkřik bude opět směřovat do tmy. Oni to ani tak nedělají admini osobně, ale takový bezvýznamný prográmek, který zachytává tzv. vulgární slova nejen v článcích, ale i v diskuzi. Pokud pak jejich počet přesáhne nějakou míru (nevím jak je nastaven), adminovi zabliká červený vykřičník a pokud tam právě sedí někdo, kdo opravdu nesleduje jednotlivé příspěvky, KLIKNE! A pro vás se vygeneruje ona automatická zpráva. Nemám příliš vulgarity v lásce, ale někdy prostě není zbytí, nic výstižnějšího se nedá najít. Ostatně SLOVA JSOU JEN SLOVA A PRAVÝ VÝZNAM JIM PŘIŘADÍ AŽ ČTENÁŘ!

0 0
možnosti
K

kion1111

7. 6. 2009 14:06
Tak, tak

R^

0 0
možnosti
MR

Natramn

7. 6. 2009 14:04
Skvěle napsáno

R^R^

0 0
možnosti
JB

Jan Borovička

7. 6. 2009 13:53
první část

Zdravím vás,já si na adminy a jejich přízeň nemohu stěžovat - nicméně jsem si položil otázku, proč se můj článek "Petr Hájek - opice nebo magor" neobjevil na titulce idnes, kde by nepochybně vylétl do závratných výšin. Považovala jej redakce blogu za již "příliš drsný"? Nevím,neptal jsem se a nebudu, protože je to fuk - na osobní blog mi ho nikdo nestáhl. Sám mám liberální postoj ohledně toho jak psát a nesouhlasil jsem třeba se stažením článku nějakého podivína, který se celkem humornou formou zamýšelel nad tím, jestli prezidentský kandidát Švejnar v Praze během kampaně onanuje :-). Nonkonformní, to ano, ale proč to stahovat?

0 0
možnosti
JB

Jan Borovička

7. 6. 2009 13:55
Re: první část

Je tady skutečně nebezpečí, že za chvíli nebudeme moci zesměšnit ani myslivce v kresleném vtipu? Myslím, že ano, pokud jde např. o náboženskou sféru. A proto vám dávám karmu! R^ Nicméně pohled z druhé strany taky chápu a ukočírovat blog v rozumných mezích je určitě velký problém, vaše potíže jsou jeho důsledkem. Hezký den, J.B. PS: jo a ten song od Foo Fighters je fajn :-)

0 0
možnosti

martin013

7. 6. 2009 13:52
Boj - pravidla

Napsal jste to výborně. Pokud to chápu, bojujete za svobodu slova. Bojoval by jste i za slova, která Vám nejsou po chuti? Když bych to zjednodušil, budete bojovat i za slova komunistů, Paroubka, nebo kohokoliv jiného, kdo bude podle Vašeho názoru lhát, manipulovat, napadat odpůrce? Držíte se opravdu pravidla "Nesouhlasím s vašimi názory, ale budu vždy bojovat za to, aby jste je mohl říkat" ??? Budete bojovat i za svobodu muslimů a jejich možnost hlásání jejich názorů? Třeba v mešitách na našem území? Budete bojovat za Dělnickou stranu a svobodu pro hlásání jejích názorů? Pak je všechno v pořádku. Bojujte. Pokud si ale myslíte, že svoboda slova musí být v rámci pravidel (třeba zákonů), pak by jste měl respektovat pravidla zde na blogu. Zde dobrovolně vstupujete do prostoru, který má nějaká pravidla. Svůj nesouhlas s nimi máte možnost realizovat tím, že zde vstupovat nebudete. Na druhé straně, pokud se snažíte "reformovat zevnitř", nic proti tomu...Třeba získáte i další.

0 0
možnosti
MV

Martin V

7. 6. 2009 15:38
Re: Boj - pravidla

Pokud oni (DS, komunisti, socialisti a jiní -isti nebo muslimové) budou na oplátku bojovat za mojí svobodu slova, rád budu já bojovat za jejich. Ovšem obávám se, že to z jejich strany nehrozíRv

0 0
možnosti
PB

arrosage

7. 6. 2009 13:49
Přesné..

zejména ten poslední odstavec, pod ten se mohu podepdsat a potvrdit.. ne neslyšíte trávu růst, a jsem rád, že je tu i někdo další, kdo si všiml ono nenápadného utahování šroubů.. a to se netýká jen slova.. rozhlédněte se a řekněte mi, ve které oblasti lidského života této pozvolné standardizaci chování nedochází.. R^

0 0
možnosti
JJ

Yurek

7. 6. 2009 13:39
Změnte blogovací systém

http://www.pise.cz

0 0
možnosti
F

Furimmerjung

7. 6. 2009 13:26
Pravidla

Přečtěte si pravidlo 4. v kodexu diskutéra. Píšete na tento blog, tak dobrovolně akceptujete, že pokud se Váš příspěvek neslučuje s kodexem, může být cenzurován. Ano, to je svoboda Vaší volby... Můžete si založit svůj "blogerský server" kde si můžete psát co chcete.

Pěknou neděli.

0 0
možnosti
C

cestra

7. 6. 2009 13:35
Re: Pravidla

Běž do prdele!

0 0
možnosti
BH

BoboHml

7. 6. 2009 13:23
.

R^

0 0
možnosti
RP

vonDyke

7. 6. 2009 13:21
pekne

karma

0 0
možnosti